Wednesday, January 8, 2014

Ladies!! Wardrobe???Theraphy?? Harus BACA! :P

Ha, tu tagline kite pada hari ini.. Lads usually face this prob.. (I think guys too.. lols).

Bila bukak jer lemari.. Lahai.. Apo den nak pakai nih.. Memang nak kena lempang laju2..  Ni makan nye!! Hahahaha... Padahal baju mak ai.. Selambak.. Tu nama nya penyakit tak ada ubat.. Ubat nye (katanya lah) shopping.. Shopping mopping le smpai poket kering kontang.. Bile nak makan, lepak ngan kengkawan.. Kata diet.. Padahal $$$ dah terbang melayang.. Makan jela brg yg dh shopping mopping tuh..

 But to be honest.. I do face the exact same problem.. Bukak je lemari dua pintu tu tenung dekat setengah jam.. Apa nak pakai ni.. Last2 sarung jeans and carik baju n tudung yang tak payah iron.. Setel, pening nak fikir pasal baju. Pepagi boleh stress makan yang akan mengakibatkan makan nasi lemak 3 bungkuih..( Tapi tak gemok2, nak buek camno jang. metabolism rate den tinggi).

 Kalau kite ni camtu.. macam mana la ngan retis and public figure eh? Takkan nak pakai baju sama je.. Agaknya kalau time pilih baju tu cmno la rupe dorg kan.. Haha.. I can't image that.. Seriously... Boleh gelak sengsorang..  Yang conpem msti baju dorang kalah den ni ha.. (almari saya satu je k..tu pun bukan baju saya sorang...) I meant for the time being.. Lepas ni tak tahu lah..


My therapy is usually keluar.. hang-out jumpa orang.. Tak payah shopping-shopping. I can just do like this.. Naik tren g kl ke mana2 ke.. jalan2, makan, cuci otak. Pastu balik.. Kengkadang karok.. (Kalau ade genglah) Tak pun movie marathon.. Tgk dvd lepas satu cite satu cite lagi.. Sampai boleh lakonkan lah semula watak cite tu..



So, kesimpulannya... Tak dek kesimpulan.. Pepandailah korang fikir sendiri.. Hahahaha... Ini akibatnya bila idea tak datang bergolek.. Dia datang  melompat dalam otak... That's all... Until next post..

*pictures sources are from Google Images.

Yang bener (bukan typo ye..bukan yang benar..mmg yang bener)
Gula-gula | Sofea

2 comments :

  1. Haha. Sama lahh! Padahal banyak je baju dlm almari. Alih2 pakai jeans, shirt and tudung takyah gosok. hehe.

    Salam perkenalan dri Beauty Bloggers :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, dear scha..kannn...sama la kiter...

      salam diterima..hehee... keep in touch.. :-*

      Delete