Thursday, September 20, 2012

A new life~

Entry lps aku ade tnjuk some snap shots during solemnization (btol ke eja..?) hahaha..now..nak cte sikit life baru ni..as a wife..byk la beza..tp lucky me..aku da adapt dgn krja2 perempuan ni..dr segi memasak,mengemas,jaga pakai mkn minum cik abg..huhu..until now..still trying to make it more better day by day..lame yang teramat tak melekat dkt blog yg dlu jd pencerita aku..
ni ada story mory,..a story that happens from the past months..lps je bergelar isteri..tak lama..aku diberi rezeki untuk jd ibu pula..ta smpat mrncg..dh rezeki Tuhan bg awal...ada org makan tahun dan usaha macam2 nak zuriat..aku tak lama kawin...sangkut.."bunting pelamin"...huahuahua..ta sempat nak berhoneymoonnn...(berangan lg nih) until now...skrg prot da boyot2 kehulu kehilir (tetap kaki berjalan :p) pttnye baby kua middle of october..tp ntahla..rase grk hati cm bln sembilan je..macam mama dgn papa dia pnya bornday..(papa 10th sept, aku 26th sept) tp who knows..tgk jela tarikh ape dia pilih nnti..scan2 "hero"..sukela papa dia..ada geng..cehhh...tu la cite terbaru den...
oh ya,raya yg lps ni..1st time raya dgn suami..it fam dia lik kmpg ayah..tiba2 rasa sayu dihati ta beraya dgn keluarga tercinta..menangis berlagu-lagu la...adat mcm biasa..salam yg lebih tua...so,aku dok le salam smua yg ada..nak tau????last2 aku lupa nak salam siapa...?? hubby ku...astaghfirullahalazim...kami berdua bersalaman..(masing2 org last) smua kes da lupa..salu ta ada bini...hmmmphhh...mcm2....
so,that's all for now..lps ni akan ada lg update baru..tunggu...:)

Latest Picture
Me with The partner

I'm Back!! :)

Hye to all, It has been quite long time saya tak update blog ni..and it has been much things going on...too much..I don't know where to start...I think I should start by telling...I am married..early this year..early Jan...hahaha...Macam tak sangka...Oleh sebab terlalu sibuk dengan persiapan hingga hari majlis hingga sekarang life as a wife..Blog tersayang ni terpaksa di "silent" kan..So untuk entry kali ni...I want to give some sneak peak pictures during my wedding ceremony..Majlis akad nikah adalah pada malam 21 Jan 2012  = 21/01/12. Majlis resepsi on my side is the next day..22 Jan 2012..Meanwhile the groom's wedding reception is on 10th March 2012.

These are some pictures. Enjoy and love you all readers..XOXO






Akad Nikah > 21/01/2012





My Reception 22/01/2012






Groom's Reception 10/3/2012